Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TERRACE ELITE RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: la 600 metri de plaja nisipoasa, la 52 de km de aeroport, 13 km de Side si 17 km de Manavgat.
AN CONSTRUCTIE: 2013.

PLAJA: cu nisip fin, sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja.

CAPACITATE: 370 de camere.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 5 etaje, 4 cladiri, 5 lifturi, lobby bar, restaurant principal, baruri, 2 restaurante a la carte ( necesita rezervari si sunt contra cost), jocuri electronice si internet cafe, patiserie, disco, piscina exterioara, piscina pentru activitati cu topogane, piscina interioara, centru spa si wellness, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute, sala de conferinte, coafor, magazine, spalatorie, cabinet medical, accest internet wirelesss gratuit, shuttle bus pana la plaja gratuit.

FACILITATI CAMERE: camerele standard au 32 de metri patrati, toate sunt echipate cu baie cu dus, toaleta si uscator de par, TV LCD prin satelit, telefon. Minibar ( cu sucuri, umplere zilnica), seif (contra cost), internet wireless, aer conditionat, balcon, parchet laminat. Camerele Large au 36 metri patrati si dispun in plus de canapea. Camerele family au in jur de 38 de metri patrati.

ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz si cina toate tip bufet, mic dejun tarziu, gustari si cafea, prajituri, bautir locale alcoolice si non alcoolice incluse intre orele 10:00 si 24:00, cele 2 restaurante a la carte sunt contra cost si necesita rezervari, hammam, sauna, baie de aburi, fitness, mese de tennis, darts, volei pe plaja, gimnastica acvatica, porgrame de animatie in timpul zileisi seara, jocuri la piscina si la plaja, spectacole seara, animatie pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii, patuturi pentru copii, bufet pentru copii..