Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TERRACE BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul, care atrage toate privirile prin arhitectura sa deosebita, reprezinta alegerea ideala pentru un sejur relaxant, pe plaja lata de ni
sip, aproape de orasul KumKoy si Side, oferind servicii de elita pentru toate grupele de varsta.
Localizare: Hotelul se afla localizat pe plaja cu nisip, la 65 km distanta de aeroport, 4 km distanta de orasul Side si 9 km de orasul Manavgat. Orasele pot fi usor accesate cu ajutorul taxiurilor si mini bus-urilor care au statie in imediata vecinatate a hotelului.
Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o gama larga de servicii si facilitate printre care se numara receptie non stop, zona de lobby, restaurant, terasa, baruri, 2 restaurante A l'a Carte (necesita rezervare prealabila), Fun Center ( internet cafe & bowling, playstation, billiard), piscina exterioara, 3 topogane, piscina interioara, centru Spa, piscina separate pentru copii, umbrelute si sezlonguri, 2 Sali de conferinta. Accesul la internet se face contra unei taxe.
Servicii contra cost: nocturna terenului de tenis, fun center, serviciul de spalatorie si curatatorie, centrul spa, sporturile acvatice, parasailing, banana, jetski, calarie. Accesul internet wi-fi, seif ( 1.5 euro/zi).
Pentru copii, hotelul ofera animatie, mini club (4-12 ani), loc de joaca pentru copii, patuturi, zona pentru bebelusi, scaune speciale pentru copii si meniuri speciale in restaurant.

Conceptul All Inclusive:
In intervalul 10 AM si 12 PM in baruri si restaurant vor fi servite bauturi locale alcoolice si non alcoolice . In intervalul orar 12 PM si 10 AM lobby barul este dechis si ofera oaspetilor sai o gama larga de bauturi.
Programul restaurantelor si barurilor:

Mic dejun Riviera Restaurant / buffet 07:00 / 10:00
Mic dejun tarziu Sultan Restaurant / buffet 10:00 / 11:00
Pranz Mermaid Restaurant / buffet 12:30 / 14:30
Pool Snack Siesta Pool Bar 12:00 / 16:00
Waffel Mermaid Snack Restaurant 16:00 / 17:00
Inghetata Siesta Pool Bar 14:00 / 16:00
Ceai,cafea, patiserie Mermaid Snack Restaurant 16:00 / 17:00
Ceai,cafea, patiserie Lobby Lounge Bar 10:00 / 18:00
Cina Riviera Restaurant / buffet 19:00 / 21:30
A la Carte Restaurant Sultan Restaurant (rezervare) 19:30 /
A la Carte Restaurant Turkuaz Restaurant (rezervare ) 19:30 /
Restaurantele A l'a Carte pot fi folosite o singura data pe sejur gratuit, cu rezervare in prealabil
Contra cost :

Bauturile de import si cocktailurile,fresh ul de portocale.
Lobby Lounge Bar 10.00 / 24.00
Siesta Pool Bar 10.00 / 24.00
Mermaid Snack / Bar Restaurant 10.00 / 18:00


Facilitate camere: Terrace Beach Resort ofera un numar total de 270 de camere impartite in standard room. Economy si family.

Standard room: acestea pot avea vedere la mare sau vedere laterala la mare si sunt echipate cu baie cu uscator de par, TV LCD, telefon direct, mini bar (umplut zilnic), seif (contra cost), aer conditionat, facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei, balcon.

Economy room: au aceleasi dotari precum camerele standard dar sunt pozitionate in zonele mai putine ale hotelului

Family room: acestea au dotari similar cu ale camerelor standard dar sunt formate din doua dormitoare, unul dintre ele avand paturi suprapuse. Toate camerele family au vedere la gradina.