Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE PARK RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,2 Booking.com Hotelul Sunrise Park Resort & Spa este construit pe o suprafata de 310.000 m2 si a fost renovat in iarna anului 2013. Este situat la 75km de aeroportul din Antalya, la 8km de Manavgat, pe plaja.Site web
http://sunrise.com.tr/web/en/

Spa & Wellness
Clientii pot opta pentru baie turceasca, sauna, camera de aburi, masaje si alte proceduri pentru corp.

Drinks & Food
In cadrul hotelului clientii se vor bucura de cele mai bune mancaruri ce pot fi servite in restaurantul principal si in restaurantele a-la-carte (cu specific pescaresc, mongol, turcesc - gratuit o data pe sejur cu rezervare, barbeque; in hotelul sora Starlight Convention Center se pot accesa restaurante a-la-carte cu specific mediteranean, frantuzesc, italian, indian, mexican, rusesc, sushi, japonez). De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la numeroasele baruri ale hotelului.

Sport & Divertisment
Hotelul pune la dispozitia clientilor club de noapte Dolce Lion (in hotelul sora Starlight Convention Center), discoteca, centru fitness, game land, biliard (in hotelul sora Starlight Convention Center), darts, tir cu arcul, tenis de masa, squash, baschet, volei pe plaja, minifotbal, terenuri de tenis, terenuri de fotbal (in hotelul sora Starlight Convention Center), step aerobic, pilates, boccia, bowling (in hotelul sora Starlight Convention Center), club echitatie.

Localizare
Hotelul Sunrise Park Resort & Spa este construit pe o suprafata de 310.000 m2 si a fost renovat in iarna anului 2013. Este situat la 75km de aeroportul din Antalya, la 8km de Manavgat, pe plaja.