Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUENO BEACH HOTEL SIDE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://beach.sueno.com.tr/en/

Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa optand pentru baie turceasca, sauna, baie de aburi, dus adventure, piscina interioara (adulti si copii), centru fitness, zona de relaxare, masaje si tratamente corporale.

Drinks & Food
Oaspetii hotelului se pot delecta cu mancaruri locale si internationale in cadrul restaurantului principal si restaurantelor a-la-carte (cu specific asiatic, mexican, italian, turcesc, barbeque si pescaresc - Villas Restaurant). De asemenea hotelul ofera cafenea, restaurant de pizza, bistro, beer house si numeroase baruri cu bauturi alcoolice si non-alcoolice.

Sport & Divertisment
Clientii beneficiaza gratuit de animatie, jocuri pe plaja, jocuri la piscina, jocuri olimpice (o data pe saptamana), turnamente sport, echipament de tenis, terenuri de tenis, lectii de tenis, tir cu arcul, tururi cu bicicleta, centru fitness, mini-fotbal, gimnastica in apa, volei in apa, volei pe plaja, minigolf, boccia, step, aerobic, baschet, tenis de masa, darts, pilates, stretching. Contra cost clientii pot opta pentru sporturi de apa motorizate, 2 terenuri de fotbal, parasailing, luminarea terenurilor de tenis si fotbal, jet ski, banana, lectii private de tenis, jocuri electronice.

Localizare
Hotelul Sueno Beach Side este construit pe o suprafata de 130.000 m2 si se afla situat la 60km de aeroportul din Antalya, 70km de Antalya si 5km de Manavgat, pe plaja.