Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SILENCE BEACH RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Silence Beach este situat la 75km de aeroportul din Antalya, 85 km de centrul orasului Antalya si 13km de orasul Manavgat.Spa & Wellness
In cadrul centrului Thalasso&Therapy clientii se pot relaxa optand pentru mai multe tipuri de masaje si diferite terapii, piscine.

Drinks & Food

Hotelul dispune de 2 restaurante principale (Harmony cu o capacitate de 1500 persoane si Anatolian cu o capacitate de 500 persoane) si 5 restaurante a-la-carte (cu specific asiatic, pescaresc, italian, mexican si barbeque pe plaja). restaurantele a-la-carte sunt contracost si sunt valabile cu rezervare in prealabil. De asemenea in cadrul hotelului clientii se pot bucura de bauturi alcoolice si non alcoolice in cele 9 baruri disponibile.

Sport & Divertisment
Clientii se pot bucura contra cost de sporturi nautice valabile in urma unei rezervari, lectii de tenis, echipament de tenis, naie turceasca, sauna (in centrul Thalasso), piscina de terapie Thalasso, masaje, baie de aburi, biliard, bowling, Luna Park (3 bilete gratuite de persoana). De asemenea clientii se pot bucura de animatie pe timpul zilei si serii, jocuri, spectacole, stretching, step, gimnastica, gimnastica in apa, tenis de masa si 6 terenuri de tenis.

Localizare
Hotelul Silence Beach este situat la 75km de aeroportul din Antalya, 85 km de centrul orasului Antalya si 13km de orasul Manavgat.

Site web
http://en.silence.com.tr/

Facilitati

Sporturi nautice
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Restaurant
Hotel BAR
Mini Bar
Teren de tenis

Locatie