Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO TURAN PRINCE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în Antalya, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Turciei, Hotel Sentido Turan Prince este conceput pentru a oferi o vacanta de neuitat. Modern şi confortabil hotelul are plaja cu nisip auriu, premiata cu steag albastru. A fost construit in 2004 si are o suprafata de 39.000 m2. Ultima renovare a avut loc in 2010. Facilitati hotel
Restaurant principal pentru bufet, restaurant A`La Carte pescaresc si cu specific turcesc si baruri in cadrul complexului hotelier, asistenta medicala cu cabinet medical, coafor, rent a car, internet, spalatorie, baie turceasca, sauna, Jacuzzi, discoteca, muzica live, 2 tobogane, centru Spa, 3 Sali de conferinta.

Facilitati camera
cada , foehn , aer conditionat centralizat , televizor , telefon , mini-bar, seif

Localizare
situat la 55 km de aeroportul orasului Antalya, la 12 km de orasul Side si la 3 km de statiunea Colakli, pe malul marii.

Activitati si sporturi
sala de fitness, aqua gym, volei de plaja, mini fotbal, tenis de masa, darts, baschet, 2 terenuri de tenis cu nocturna, billiard, bowling, internet café, sporturi acvatice, wind surfing. Plaja: Plaja este privata, cu nisip; umbrelutele, prosoapele de plaja si sezlongurile sunt gratis.