Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO TRENDY VERBENA BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul se afla in regiunea Evrenseki, pe plaja, la 10 km de Manavgat si la 60 km fata de aeroportul din Antalya.

FACILITATI
Hotelul Trendy Verbena Beach este situat in Side si ofera zona de plaja privata, centru de fitness si piscine in aer liber si interioare. Oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit.
Proprietatea are un club de noapte, lounge comun si divertisment de noapte, organizat de o echipa profesionista. Copiii se pot juca in siguranta in locul de joaca pentru copii. De asemenea, sunt disponibile activitati precum biliard, darts si tenis.

RESTAURANT
Hotelul Trendy Verbena Beach ofera servicii all inclusive. Restaurantul a la carte al hotelului serveste o varietate de feluri de mancare. Oaspetii au la dispozitie, de asemenea, facilitati de gratar.

CAMERE
Hotelul are un numar total de 358 camere repartizate in 4 cladiri, dotate cu baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere - realimentat zilnic), fierbator, ceai si cafea, seif (contra cost), LCD TV prin satelit si canale de muzica, balcon.
Camere standard (28mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax);
Camere economic ( 24mp, max. 2 pax.)
Camere Family (36mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 3+1pax);
Camere Suit (36mp, un dormitor si un living, o baie, max 4pax).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.