Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL DRAGON


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Royal Dragon este construit pe o suprafata de 50.000m2 fiind deschis in anul 2008. El se afla la o distanta de 5km de centrul orasului Side, 10 km de orasul Manavgat si 48km de aeroportul din Antalya.

Spa & Wellness
In cadrul centrului Spa&Wellness clientii se pot relaxa la baia turceasca, sauna, jacuzii (lanaga piscina interioara) iar contra cost se poate opta pentru mai multe tipuri de masaje si tratamente faciale si corporale.

Drinks & Food
In cadrul Hotelului Royal Dragon clientii pot servi mancaruri delicioase la restaurantul principal sau la restaurantele a-la-carte (cu specific italian, asiatic, turcesc si pescaresc). Pentru restaurantele a-la-carte rezervarea in prealabil este obligatorie si este contra-cost. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la cele 10 baruri ale resortului.

Site web
http://www.royaldragonhotel.com.tr/default.asp

Sport & Divertisment
Hotelul ofera piscine exterioare cu tobogane, program de animatie ce include gimnastica de dimineata, cursuri de dans, step aerobic, stretching, tenis de masa, boccia, volei p eplaja, polo, gimnastica in apa, darts. Seara animatorii pregatesc spectacole, muzicaluri, seri turcesti, muzica live si seri de discoteca tematice. Complexul sportiv aflat in apropierea hotelului dispune de 5 terenuri de tenis, baschet, volei, fitness in aer liber, sah, badminton.