Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL ALHAMBRA PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web http://www.royalalhambrapalace.com/default.asp?lang=EN

Spa & Wellness
In cadrul centrului Spa clientii pot opta pentru sauna, baie turceasca, baie de aburi, jacuzzi si contra cost masaje, tratamente pentru piele si corp, camere de relaxare.

Drinks & Food
Oaspetii pot servi mancaruri locale si internationale in cadrul restaurantului principal cat si in restaurantele a-la-carte (cu specific italian, asiatic, turcesc, pescaresc si mexican) care sunt contra-cost. Bauturile alcoolice si non-alcoolice sunt disponibile la cele 7 baruri din cadrul resortului.

Sport & Divertisment
In cadrul resortului oaspetii se pot bucura de piscina exterioara, piscina exterioara cu 3 tobogane, piscina exterioara pentru copii si piscina exterioara cu tobogane pentru copii. Animatia este pe timpul zilei si include gimanastica de dimineata, cursuri de dans, jocuri de logica, step aerobic, stretching, tenis de masa, boccia, volei pe plaja, gimnastica in apa, darts, jocuri la piscina,. Seara echipa de animatie pregateste diferite spectacole si jocuri interactive. Clientii pot opta pentru sporturi nautice (contra cost).

Localizare
Hotelul Royal Alhambra Palace construit in 2012, este situat pe o suprafata de 60.000 m² la 9 km de centrul orasului Side, 14 km de Manavgat si 40 km de aeroportul din Antalya.