Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OTIUM ECO CLUB SIDE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in anul 1995, renovat in perioada 2012-2013 cu o suprafata de 51.000 mp, hotelul dispune de 426 camere repartizate astfel: 290 standard room(suprafata 22-31 mp,capacitate maxima 2+1 pax); 69 large room (suprafata 35-39 mp,capacitate maxima 2+2 pax); 7 family suite (suprafata 50-70 mp, capacitate maxima 5+1 pax); 22 villa family suite (suprafata 47 mp,capacitate maxima 5 pax); 32 villa family room (suprafata 42 mp,capacitate maxima 4 pax); 6 suite (suprafata 45-75 mp,capacitate maxima 4+1 pax);

Localizare:la 450 m de plaja, la 7km de Side, 80 km de centrul orasului Antalya si la 70 km de aeroportul din Antalya.

Dotari camera: telefon,TV-satelit, minibar(2sticle juice, 1sticla de 1,5 l apa la sosire ), aer conditionat centralizat, seif ,parchet ,balcon sau terasa,baie cu dus, minibar, seif, uscator de par, mocheta (exceptie camerele suit si vile ), balcon-terasa, internet wi-fi.Minibarul se umple o singura data /sejur urmind ca zilnic sa se adauge 1,5 l apa.

Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte(pescaresc si italian), baruri, piscine exterioare pentru adulti si copii, animatie, muzica live, discoteca, mini club,tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, darts, centru fitness, baie turceasca, sauna.

Servicii cu plata: telefon, fax, room service, bauturile de import, acces internet, sporturi motorizate de apa,masaj,centru infrumusetare,activitati sportive pe nocturna, inchiriere echipamente, biliard,fotograf, diferite magazine, doctor, rent-a-car, spalatorie.

Plaja : de nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.Accesul la plaja se poate face cu shuttle –bus gratuit la interval de 30 minute (08.00-18.00).

Alte informatii : accesul la restaurantele a la carte se face pe baza de rezervare ;cost 5 eur/ pers; in restaurante tinuta este obligatorie; alcoolul nu se serveste persoanelor care nu au implinit virsta de 18 ani ; carduri acceptate: Visa, Master Card; animalele de companie nu sunt permise; in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )