Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LYRA RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lyra Resort se afla in statiunea Side, la 75 km de aeroportul din Antalya si la 10 km de orasul Manavgat. Hotelul are o cladire principala de 5 nivele, 17 cladiri Club cu 2 nivele si 28 de vile Lyra Residence (la 800 m de cladirea principala).Camerele sunt dotate cu baie, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon si minibar. Restaurantul principal este spatios si serveste preparate internationale si locale. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si 5 restaurante a la carte cu specific turcesc, mexican, asiatic, pescaresc si italian. Piscinele exterioare sunt dotate cu sezlonguri, umbrele de soare si 6 topogane acvatice. Zona de Spa ofera turistiilor servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Copii pe langa piscina exterioara cu topogane, mai au acces si la loc de joaca, mini-club, lunaparc (contra cost) si bona (contra cost). Localizare Hotel Lyra Resort Side este situat la 75 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de Manavgat, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala 30000 mp, ultima renovare in 2012. Facilitati camera Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, minibar, facilitati pentru cafea/ceai, baie, uscator de par, TV LCD programe satelit, telefon, internet Wi-Fi (gratuit), balcon/terasa. Facilitati hotel Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, chinezesc, mexican si pescaresc), club snack, beach snack, 7 baruri, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina cu tobogane pentru adulti, programe de animatie, disco, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, baschet, voley pe plaja, tenis de masa, bowling, terend e tenis cu echipament de inchiriat (contra cost), centru Spa, Thalasso Spa, internet cafe, mini Club, internet wi-fi. Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), bauturi premium locale sau de import, biliard, canoe, centru de scufundari, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), doctor, golf, cinema, spalatorie, baby sitter, rent-a-car.

Localizare

 Hotel Lyra Resort Side este situat la 75 km de aeroportul orasului Antalya, la 10 km de Manavgat, pe malul marii. Construit in anul 2005, suprafata totala 30000 mp, ultima renovare in 2012.

Facilitati camera

Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, minibar, facilitati pentru cafea/ceai, baie, uscator de par, TV LCD programe satelit, telefon, internet Wi-Fi (gratuit), balcon/terasa.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, chinezesc, mexican si pescaresc), club snack, beach snack, 7 baruri, piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, piscina cu tobogane pentru adulti, programe de animatie, disco, centru fitness, sauna, baie turceasca, Jacuzzi, baschet, voley pe plaja, tenis de masa, bowling, terend e tenis cu echipament de inchiriat (contra cost), centru Spa, Thalasso Spa, internet cafe, mini Club, internet wi-fi.
Servicii cu plata: sporturile pe apa (navigatie, sporturi motorizate), bauturi premium locale sau de import, biliard, canoe, centru de scufundari, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), doctor, golf, cinema, spalatorie, baby sitter, rent-a-car.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )