Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAPHETOS BEACH RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.laphetoshotel.com LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kizilot, la 28 km de Manavgat si la 85 km de aeroportul din Antalya. Exista un microbuz gratuit de la hotel spre Manavgat. CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 350 camere, dintre care: 326 camere standard (23 m ², 2 +2 persoane), 22 camere familiale (32 m ², 3 +2 persoane, doua camere fara usa de legatura), 2 King suits (45 m², max.5 persoane), 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem split de aer conditionat, telefon direct, mini-bar (reumplut zilnic cu apa si apa minerala), seif (contra cost), mocheta, TV satelit si canale de muzica, balcon. SERVICII: Ultra All Inclusive - bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa-amiaza, ceai, cafea, cina, gustari târzii, restaurante A'la Carte cu rezervare in prealabil, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice. Nu sunt incluse in conceptual Ultra All Inclusive: bauturile importate, sucurile de fructe proaspete (gratuite doar la micul dejun), bauturile imbuteliate, toate bauturile în Disco Club. FACILITATI: Restaurant principal cu bufet, restaurant A'la Carte, baruri peste tot în jurul complexului hotelier. Serviciile medicale, telefonul, faxul, internetul si jocurile la calculator, centrul comercial sunt contra cost. PLAJA: Hotelul dispune de plaja privata de nisip aflata peste drum iar trecerea se face printr-un tunel, cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine de exterior si interior pentru adulti si copii, tobogane, centru de fitness, sauna, baie turceasca, volei pe plaja, tenis de masa. Contra cost sunt: sporturile nautice, masaj, salon de infumusetare si centrul SPA. Se organizeaza programe de divertisment în timpul zilei, concursuri, programe de animatie seara, mini club pentru copii.
LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Kizilot, la 28 km de Manavgat si la 85 km de aeroportul din Antalya. Exista un microbuz gratuit de la hotel spre Manavgat.