Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotel Club Calimera Kaya Side este situat la 70 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de orasul Side, chiar pe malul marii. Construit in anul 1988, are o suprafata totala de 47000 mp, ultima renovare - An 2011. Hotelul este alcatuit din corpul principal cu 4 etaje si anexa de 3 etaje (50% din camere au vedere la mare).
Main Building:
- 236 camere standard (max. 2+1 pers., 22 mp), 4 din ele pentru persoane invalide,
- 21 camere suite (hol, dormitor cu usa, max. 2+2 pers., 31 mp),
- 16 camere junior suite (un dormitor mare, canapea, max. 2+2 pers., 27 mp).
Anexa:
- 160 camere standard (max. 3+1 pers., 35 mp).
Hotelul dispune de un teritoriu verde de dimensiune medie, care uneste hotelul de plaja si de lacul cu priveliste frumoasa care se afla AZn spatele sau. O plaja excelenta. Recomandam pentru un sejur familial. LAenga hotel se afla un club hipic unde se poate calari.

Camera:baie, foehn, aer conditionat centralizat, TV, mini-bar(bauturile racoritoare se suplimneteaza zilnic gratuit), seif(in camera, contra-cost),pardoseala-mocheta,balon,room service (contra cost).

Dotari si servicii:restaurant principal,4 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, barbecue, cu rezervare, o vizita gratuita AZn fiecare restaurant),4 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, barbecue, cu rezervare, o vizita gratuita AZn fiecare restaurant),3 baruri, 2 piscine exterioare, piscina acoperita, 3 tobogane,spalatorie, cabinet medical,salon de AZnfrumusetare,sala TV,muzica life, centru comercial,parcare,sala de conferinta

Servicii gratuite: sauna, baie turceasca, fitness,program de animatie,aerobica, club,volei pe plaja, mini-fotbal,3 terenuri de tenis,inchiriere mingi de tenis, wi-fi(in lobby)

Servicii contra cost: masaj,peeling, jacuzzi,biliard,internet-cafe,aparate de joc, catamaran, nocturna teren tenis, inchiriere rachete de tenis, toate sporturile acvatice pe plaja.

Pentru copii:
bufet, piscina, tobogan, loc de joaca, mini-club (pentru copii varsta 4-12 ani), baby-sitter(contra cost)

Plaja:
proprie, nisip/pietris. Bar pe plaja. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Centru Spa & Wellness
Aer condiționat
Parcare
Restaurant
Hotel BAR
Room Service
Mini Bar

Locatie