Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HEAVEN BEACH RESORT&SPA/ADULT ONLY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7,8 Booking.com Heaven Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele deschis in 2014, situat in localitatea Kizilagac, 15km de statiunea Side, la 100 m de plaja, la 10 km de Manavgat si la o distanta de 75 km de aeroportul din Antalya.Drinks & Food
Turistii pot consuma diverse gustari si bauturi alcoolice sau nonalcoolice la cele 5 baruri ale hotelului. Pe langa restaurantul principal ce le ofera turistilor preparate locale si internationale, hotelul mai pune la dispozitia acestora o cafenea si 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc si asiatic.

Localizare
Heaven Beach Resort & Spa este un hotel de 5 stele, deschis in 2014, situat in localitatea Kizilagac la 100 m de plaja, la 10 km de Manavgat si la o distanta de 75 km de aeroportul din Antalya.

Site web
http://www.heavenbeach.com/

Spa & Wellness
Turistii care aleg sa se cazeze in acest hotel se pot relaxa si uita de stresul cotidian, Heaven Beach Resort & Spa punand la dispozitia lor un centru spa, cu sauna si baie turceasca, jacuzzi si un salon de infrumusetare.

Sport & Divertisment
Piscina interioara si exterioara, internet cafe-ul, discoteca, mesele de biliard, tenis si sah, programele de animatie stau la dispozitia turistilor pentru ca acestia sa isi petreaca timpul liber. Turistii mai pot juca volei, darts, pot practica diverse sporturi nautice sau pot inchiria biciclete, autoturisme si motociclete pentru a vizita principalele obiective turistice ale zonei. Pentru a ramane in forma, hotelul pune la dispozitia acestora un centru de fitness, complet echipat.