Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND PRESTIGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.grandprestige.com

LOCALIZARE:
Hotel este situat în regiunea Titreyengol, la 150m de mare, 65 km distanta de aeroportul Antalya si 7 km distanta de orasul Side.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 348 de camere. Sunt 314 camere standard (22m²; 2 +1 pax), 12 camere junior suite (37m², 2 +1 pax), 21 Senior Suite (45m ²; max 4pax) si un King Suit (105m², max 4pax). Toate camerele au baie proprie cu casa si dus, uscator de par, sistem central de aer conditionat, telefon direct, seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, mini bar (doar bauturi racoritoare) si balcon.

SERVICII:
All Inclusive: Bufet la micul dejun, prânz, cina, snack-uri dupa-amiaza, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, restaurante A'la Carte cu rezervare în prealabil, sunt incluse în concept. Nu sunt incluse: toate bauturile importate, vinuri speciale, cocktail-uri, bauturi de lux, sucuri de fructe proaspete, bauturi imbuteliate, restaurantul Fish A'la Carte este cu taxa de rezervare, inghetata contra cost.

FACILITATI:
Restaurant principal cu buffet suedez, restaurante A'la Carte - Sultan sofra (specific turcesc), restaurant Fish (bucataria mediteraneana), restaurant italienesc, baruri in complexul hotelier. Doctor, baby sitting, spalatorie, curatatorie, coafor, telefon, fax, conexiune la internet si jocuri de calculator în cafenea, centru de cumparaturi, rent a car sunt contra cost.

PLAJA:
Hotelul dispune de plaja privata cu nisip la 150m. Sezlonguri si umbrelute, prosoape de plaja sunt gratuite. Saltele pe plaja sunt contra cost.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscine de exterior si interior, tobogane de apa, centru fitness, terenuri de tenis, tenis de masa, basket, volei, volei de plaja, sauna si baia turceasca sunt gratuite. Jacuzzi, masaj, nocturna pentru terenuri de tenis, sporturi nautice sunt sunt contra cost. Se organizeaza program de divertisment, concursuri, show-uri, mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani.


LOCALIZARE: Hotel este situat în regiunea Titreyengol, la 150m de mare, 65 km distanta de aeroportul Antalya si 7 km distanta de orasul Side.