Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FEBEACH SIDE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.febeach.com

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Belek, la 5 km de oras, la 25 km de aeroportul Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya.

Cazare:
Hotelul are un numar total de 316 camere. Sunt 198 camere standard (maxim 2+1 persoane), 80 camere superioare (maxim 4 persoane), 38 suite (2 camere cu usa despartitoare, maxim 4 persoane). Toate camerele au baie proprie, cada, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, TV satelit, canale de muzica, seif, mini bar (la sosire, cu bauturi racoritoare si apa, apoi reumplut cu apa), balcon. Toate camerele au vedere la uscat.

Servicii:
All inclusive – bufet la mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari pe timpul zilei la barul de la piscina, barul de pe plaja si la restaurant, toate bauturile alcoolice si non alcoolice de la 10:00 la 24:00, restaurante A’la Carte cu rezervare o data pe sejur, inghetata o ora pe zi. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, toate bauturile la Disco Club, room service, sucurile proaspete de fructe in restaurant si la baruri.

Facilitati:
Restaurantul principal cu bufet, restaurante A’ la Carte – italienesc si asiatic, baruri in complexul hotelier, bar si restaurant pe plaja, Disco Club. Contra cost: doctor, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, internet, shopping center, jocuri pe calculator, rent a car..

Plaja:
Plaja privata la 900m distanta fata de hotel, cu nisip, sezlonguri si umbrelute gratuite. prosoapele de plaja sunt cu depozit.

Sport si divertisment:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tennis, teren de basket si mini fotbal. Contra cost: sporturi nautice, bowling, biliard, masaj, Spa si centru de infrumusetare, nocturna pentru terenul de tenis si echipamentul de tenis.
Programe de divertisment cu echipa speciala pe parcursul zilei la amiaza, concursuri si spectacole. Mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani.

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Belek, la 5 km de oras, la 25 km de aeroportul Antalya si la 35 km de centrul orasului Antalya.