Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELYSIUM ELITE HOTEL & SPA(EX.AVALON BEACH HOTEL)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Elysium Elite Hotel se afla in statiunea Kizilot. Acest hotel se afla la 66 km de aeroportul din Antalya, fiind renovat in anul 2018. Hotelul este situat langa mare.

Plaja privată aparține doar oaspeților hotelului, iar șezlongurile și umbrelele sunt gratuite. Plaja este în mare parte amestecată cu nisip și pietricele.

Facilitati hotel: receptie, Wi-Fi, gradina, acces imediat la plaja, 2 piscine in aer liber, restaurant, aer conditionat.

Facilitati camere:

Hotelul are 134 de camere, 118 fiind duble standard și 16 camere de familie cu vedere la mare și la statiune.

Camere duble standard: suprafata 16 mp, pot avea 2 paturi single sau 1 pat dublu, pot avea vedere la mare sau la statiune, aer conditionat, TV, seif, minibar, telefon, baie privata cu dus si articole de toaleta.

Camere family: suprafata 30 mp, pot avea 2 paturi single sau 1 pat dublu si 1 canapea extensibila, pot avea vedere la mare sau la statiune, aer conditionat, TV, seif, minibar, telefon, baie privata cu dus si articole de toaleta.