Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL SUNSET LUXURY RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Spa & Wellness
Centrul Spa este construit pe o suprafata de 1000m2 si ofera multe modalitati de relaxare. Clientii pot merge la sauna, baie turceasca si pot opta pentru diferite tipuri de tratamente corporale si masaje.

Drinks & Food
Oaspetii hotelului Crystal Sunset pot servi mancaruri locale si internationale in cadrul restaurantului principal cat si in restaurantele a-la-carte ( pescaresc, turcesc, mediteranean, mexican, asiatic, bucatarie internationala, mancaruri speciale pentru copii). Restaurantele a-la-carte sunt disponibile gratuit de 3 ori pe sejur in urma rezervarii in prealabil. De asemenea clientii pot servi bauturi alcoolice si non-alcoolice la cele 9 baruri disponibile.

Sport & Divertisment
Hotelul ofera 2 terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, centru fitness 150m2, polo, aerobic in apa, aerobic, stretching, zumba, boccia, darts, pilates, yoga iar contra cost ofera lectii de tenis, racheta si minge de tenis precum si iluminarea terenurilor de tenis, jet ski, banana, parasailing, water-ski, canoe, surfing bowling si biliard.

Localizare
Hotelul Crystal Sunset Luxury Resort & Spa se afla situat in statiunea Side, la 65km de centrul orasului Antalya si la 60 km de aeroport, la 250m de plaja (sunt disponibile masini pentru transport la plaja).

Site web
https://www.crystalhotels.com.tr/otel.html?dil=EN&id=10

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Fitness
Sporturi
Piscina interioara

Locatie