Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL SUNRISE QUEEN LUXURY RESORT AND SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8,4 Booking.com / Travelers Choice 2014 Tripadvisor Hotelul Crystal Sunrise Queen este situat pe plaja cu nisip, la 65 km de aeroportul Antalya si 70 km de centrul orasului Antalya.Spa & Wellness
Clientii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, camera de aburi, piscina interioara sau pot opta pentru masaje si tratamente corporale.

Drinks & Food
Clientii pot servi delicatese locale si internationale in cadrul restaurantului principal dar si la restaurantele a-la-carte (specific pescaresc, turcesc, barbeque, italian si mexican). De asemenea bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului.

Localizare
Hotelul Crystal Sunrise Queen este situat pe plaja cu nisip, la 65 km de aeroportul Antalya si 70 km de centrul orasului Antalya.

Sport si Divertisment
Clientii se pot distra jucand tenis de camp, tenis de masa, bowling, biliard, darts, boccia, fotbal pe plaja, volei pe plaja, squash sau optand pentru sporturi nautice motorizate (jet ski, banana, waterski, canoe, parasailing etc).