Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL PALACE LUXURY RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Crystal Palace va ofera oportunitatea unei vacante vesele si de elita, pe care o puteti petrece in incantare si liniste, unde confortul nelimitat se imbina cu arhitectura fascinanta a palatului. Și tu te poți bucura de acest privilegiu distinctiv, care te-ar face sa te simți ca Rege și Regina. Pe baza evaluarilor din 2014, Crystal Palace a fost premiat de Zoover, Top Hotels Partner, Premiile sale Red Star și Holiday Check și deține premii Green Star, Green Key și Blue Flag. De asemenea, a caștigat premiul TUI Top Quality și a primit premiul „Cele mai bune 100 de hoteluri” din orasul Luxor din Egipt, l-a adus in Antalya si a fost ales de Ministerul Culturii și Turismului pentru a primi premiul „Eco-friendly Facility”.

Localizare

Hotelul Crystal Palace Luxury Resort & Spa este localizat la 55 km de aeroportul internațional din Antalya și la 60 km de centrul orasului Antalya. Cu o suprafata de 22000 mp si o plaja superba hotelul este un adevarat paradis pentru familiile cu copii.

Facilitati camere

Hotelul oferă cazare în mai multe tipuri de camere, dotate cu: parchet, card, sistem de aer condiționat și încalzire centralizate, TV LCD, tv satelit cu programe de muzică, minibar, seif, telefon, internet wireless. Baia este dotată cu telefon, uscător de păr și duș. 

Facilitatile hotelului

Hotelul dispune de restaurant principal și 3 restaurante A’ la Carte cu specific otoman, mexican și italian ( turistul are dreptul la o rezervare pe sejur ), snack restaurant, 7 baruri și de o cafenea turcească. Baie turcească, saună, baie cu aburi, jacuzzi, parcare, patiserie, curățatorie, spalătorie, internet cafe, conexiune wireless, 

Contra cost:coafor, magazine, centru spa, masaj, cabinet medical, sală de conferințe, room service, spalatorie, rent a car.

Sport si agreement

Activități fără plată: tenis, canoe, surf, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, fitness, aerobic, aquarobic, darts, mini golf, hidrobicicletă, cinema. Contra cost: nocturnă pentru tenis, închiriere de rachete și mingi de tenis, jet ski, banana, para-sailing, biliard, bowling, jocuri pe calculator și fotbal de masă, teren de fotbal profesionist.

Piscina

O piscină exterioară, 2 piscine interioare, aquapark. Șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Facilitati pentru copii

Piscină pentru copii cu aquapark, miniclub-ul cu teren de joacă este disponibil pentru copii între 4-12 ani, pentru cei între 13-16 ani există un junior club cu teren de joacă.Meniu special pentru copii în restaurantul Apache.

Plaja

Plajă proprie, cu nisip fin. Prosoapele, șezlongurile și umbrelele sunt gratuite.

Info

***Descrierea este informativa.
Este necesara consultarea site - ului oficial al hotelului si a fact sheet - ului. 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Fitness
Sporturi
Piscina interioara

Locatie