Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB NENA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sport si agrement
2 terenuri de tenis, rachete de tenis si mingi, mini fotbal, minigolf, volei pe plaja, tenis de masa, windsurfing si navigatie / licenta necesara /, sala de fitness, aerobic, step-aerobic, jogging - baie turceasca ,sauna , darts, discoteca, sala TV. Programe de animatie ,concursuri, seri speciale, muzica live si petreceri disco. Contra cost: Biliard, masaj, sporturi nautice, SPA, sucuri proaspete de fructe, bauturi in discoteca.

Facilitati camere
Modern mobilate au balcon, minibar, seif, uscator de par, canale de muzica, tv cu satelit, dus / WC si telefon,aer conditionat.

Facilitati hotel
Receptie / conexiune WiFi in lobby gratuit /, lobby ,Restaurant principal -Mese delicioase turcesti si europene sunt servite in bufete deschise, capacitate de 800 de persoane, 3 restaurante à la carte (italian,turcesc,cu specific pescaresc)- cu rezervare in prealabil.Barurile in care toate bauturile locale sunt gratuite (Pool Bar,Lobby Bar,Beach Bar,Bufet cu autoservire,Vitamina Bar). Centru de fitness,miniclub pentru copii (4-12 ani), loc de joaca pentru copii,mini discoteca,2 piscine pentru adulti si 2 piscine pentru copii,3 tobogane si aqua tobogane pentru copii,minimarket,magazine de bijuterii,suveniruri,rent a car,coafor,fotograf. Sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape de plaja disponibile gratuit.

Localizare
Hotel Club Nena, care este construit pe o suprafata de 100 hectare, direct pe plaja de nisip cu pietricele. Club Hotel Nena este situat la 15 km de Side, la 12 km de Manavgat si 80 km de aeroportul Antalya.