Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Club Magic Life Jacaranda Imperial a fost construit in 2014 si este situat la 65km de Antalya, 10km de Side, 3km de Colakli, pe plaja.Spa & Wellness
Oaspetii se pot relaxa la centrul Spa unde pot opta pentru mai multe tipuri de masaje si tratamente, sauna si baie turceasca.

Drinks & Food
Mancarurile locale si internationale pot fi servite in restaurantul principal in sistem bufet suedez sau in cadrul restaurantelor a-la-carte cu specific turcesc, pescaresc, italian, international, asiatic, grill. Rezervarile pentru restaurantele a-la-carte sunt gratuite si se efectueaza la chiosc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite la barurile hotelului.

Sport & Divertisment
Oaspetii se pot bucura de muzica live, spectacole oferite de exhipa de animatie, spectacole live, diferite activitati in apa, competitii, sporturi acvatice (ski pe apa, surf, canoe, wakeboard, windsurf, scufundari, banana, catamaran), centru fitness, biliard, tenis de masa, 6 terenuri de tenis, baschet, fotbal, volei pe plaja, step aerobic, gimnastica in apa, pilates, boccia, darts, tir cu arcul etc.

Localizare
Hotelul Club Magic Life Jacaranda Imperial a fost construit in 2014 si este situat la 65km de Antalya, 10km de Side, 3km de Colakli, pe plaja.

Site web
http://jacarandaside.com/?url=tr/