Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CINAR FAMILY SUIT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.cinarfamilysuite.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Side la numai 2km de centrul orasului si la 65km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un total de 73 camere: camere standard (18mp, max. 2+1pers), camere suite (40mp, un dormitor si un living cu usa intre ele, max 5+1pers). Toate camerele au baie privata cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, mini bar (doar apa la sosire), seif (contra cost), parchet laminat, TV satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All inclusive – tip bufet pentru micul dejun, pranz, prajituri, ceai si cafea dupa amiaza, cina, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale intre orele 10.00-23.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, sucurile naturale, cafeaua turceasca, inghetata, mancarea si bautura dupa ora 23.00, mancarea si bauturile pe plaja, bauturile in Disco.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, bar la piscina, lobby bar. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, rent a car, magazine.

PLAJA:
Plaja privata de nisip la 500m de hotel cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite. Exista transfer catre plaja de trei ori pe zi.

SPORT si DIVERTISMENT:
Piscine exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, tenis de masa. Contra cost: sporturile nautice si masajul.