Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


LOCALIZARE
Perfect atat pentru oameni de afaceri cat si pentru familii, acest hotel se afla pe plaja, pe o strada principala, la 5 km de centrul turistic a orasului Side. Cele mai apropiate locuri de facut cumparaturi se afla la aproxmativ 3 km. iar pana la aeroportul Antalya (AYT) sunt aproximativ 65 de km.
FACILITATI
La locul de cazare sunt acceptate urmatoarele carduri de credit: Visa si MasterCard.
Wi-Fi este disponibil in numeroasele zone publice ale hotelului si, de asemenea, in toate camerele (gratuit).
Un supermarket si un magazin de suveniruri ofera distractie la cumparaturi. Complexul de bungalouri are o gradina frumoasa si un loc de joaca. Printre celelalte facilitati ale locului de cazare se numara un chiosc cu ziare, un spatiu cu televizor si o sala de jocuri. Cei ce calatoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea complexului.Calatorii activi care ar dori sa descopere zona pe bicicleta vor apreca serviciul de inchiriere de biciclete (contra cost).Urmatoarele servicii sunt contra cost: serviciu de babysitting, medical asistenta, room service, serviciu de spalatorie si coafor.
In piscina interioara sau in una din cele 3 piscine exterioare clientii pot imbina sportul cu relaxarea.

Piscinele exterioare si piscina interioara se pot incalzi (perioade de incalzire: 01.04.23-30.04.23 si 15.10.23-30.11.23; datele se pot schimba in functie de conditiile meteo). Si exista 2 piscine exterioare pentru copii si 1 piscina interioara pentru copii; una dintre piscina exterioara pentru copii si piscina interioara pentru copii sunt incalzite (perioade de incalzire: 01.04.23-30.04.23 si 15.10.23-30.11.23); datele se pot schimba in functie de conditiile meteo.

In zona de scaldat exista si o cada cu hidromasaj,un tobogan de apa si un bar. Clientii isi pot savura concediul pe terasa insorita cu sezlonguri si umbrele. Locul de cazare ofera un program foarte cuprinzator de sporturi in aer liber, cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei pe plaja, baschet, minigolf si tir cu arcul, iar contra cost calarie(activitatea de echitatie este separata de hotel si este situata in exteriorul hotelului) . Tenisul este gratuit; rachetele de tenis si terenurile de tenis sunt iluminate cu taxa suplimentara. Complexul le ofera iubitorilor de sport, o sala de fitness, tenis de masa, biliard, un joc de darts, squash, gimnastica si aerobic.
Complexul ofera diverse terapii in zona de relaxare, printre care un spa, o sauna, o baie de aburi, un hamam, un salon de infrumusetare-salonul de infrumusetare si terapiile din centrul spa sunt contra cost. Terapii anti-imbatranire, si terapii prin masaj. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, o discoteca si un miniclub.
Acces la internet, un telefon cu apelare directa, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul si WFi-uI ofera un concediu confortabil. Baia dotata cu un dus si o cada-exista un uscator de par. De asemenea, stau la dispozitie camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fara bariere.
Aerul conditionat este central, iar datele de functionare ale aerului conditionat sunt intre 20.05.23 si 30.09.23 (in anumite ore) si un sistem de incalzire creeaza o atmosfera placuta in camere.

RESTAURANT
In interiorul restaurantelor si barurilor exista doar zone pentru nefumatori, iar zonele separate de fumat sunt chiar afara pe terasele restaurantelor si barurilor.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sala de mese, o sala pentru micul dejun, o cafenea si un bar. Clientii sunt rasfatati din punct de vedere culinar in restaurantul pentru nefumatori, ofera spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numara diverse oferte, ca de exemplu o selectie de bauturi alcoolice si nealcoolice. La micul dejun, pranz sau cina clientii se servesc de la bufetul delicios sau aIeg mancaruri a la carte la cina. La cerere pot fi pregatite feluri de mancare dietetice si feluri de mancare vegetariene. Optiuni de cina de specialitate si aIa carte. Bauturile fara alcool, bauturile alcoolice locale si unele bauturi alcoolice de import sunt gratuite.

CAMERE
Hotelul este format dintr-o cladire principala a hotelului cu 5 etaje, o cladire anexa superioara cu 5 etaje si cinci cladiri club cu 2 etaje; sunt in total 671 de camere.
Toate camerele au balcoane ; cu vederi diferite, iar turistii pot sa se relaxeze de minune si sa savureze vederea spre mare, gradina si uscat. Camerele standard au paturi twin, iar camerele de familie au paturi duble. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispozitie patuturi pentru bebelusi si paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif si un minibar. Echiparea de baza cuprinde ceainic, set de ceai si cafea.

Pentru familiile cu copii stau la dispozitie camere de familie.
In interiorul restaurantelor si barurilor exista doar zone pentru nefumatori, iar zonele separate de fumat sunt chiar afara pe terasele restaurantelor si barurilor.
Locurile unde se poate lua masa cuprind o sala de mese, o sala pentru micul dejun, o cafenea si un bar. Clientii sunt rasfatati din punct de vedere culinar in restaurant, se ofera spre rezervare regim all inclusive. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numara diverse oferte, ca de exemplu o selectie de bauturi alcoolice si nealcoolice. La micul dejun, pranz sau cina clientii se servesc de la bufetul delicios sau aIeg mancaruri a la carte la cina. La cerere pot fi pregatite feluri de mancare dietetice si feluri de mancare vegetariene. Optiuni de cina de specialitate si aIa carte. Bauturile fara alcool, bauturile alcoolice locale si unele bauturi alcoolice de import sunt gratuite.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.