Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARUM BARUT COLLECTION


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Arum Barut Collection 5* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la numai doua minute de mers pana la plaja. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Antalya, la aproximativ 60 km distana.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - zona separata pentru adulti. Sase piscine pentru adulti si copii, cu tobogane. Piscine interioare pentru adulti si copii - deschise pe perioada iernii.
Club pentru Copii: doua cluburi pentru copii, Bary Star (0 - 3 ani) si Mini Club (4 - 12 ani). Personal specializat si dotari corespunzatoare. Loc de joaca.
Spa & Wellbeing: masaj, bai turcesti, sauna, tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica
Activitati sportive: sala de fitness, teren de tenis, teren de baschet, teren de volei pe plaja, minigolf, tir cu arcul, darts, ping-pong, boccia, biliard
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive (aqua cycling
aqua gym, step aerobic, yoga), spectacole si muzica live
Sala de conferinte (200 persoane; dotari - microfon, sistem de sonorizare, flipchart, proiector, laptop)
Alte servicii: salon de coafura si frizerie, servicii medicale, servicii de spalatorie

RESTAURANT

Restaurante: Palmyie Restaurant (bufet), Bonsai Restaurant (fast food), Akasya A la Carte Restaurant (world cuisine), Mimoza A la Carte Restaurant (far east cuisine), Burger Inn (snacks), Petunya A la Carte Restaurant (turkish cuisine)
Flora Patisserie (coffee & cake)
Baruri: Lobby Lounge Bar, Gazania Disco Bar, Blue Pool Bar, Begonya Beach Club, Pier Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., televizor, WiFi, minibar, seif, birou, zona de relaxare, fierbator, ceai si cafea,papuci si halate.

SUPERIOR ROOMS
SUPERIOR ROOM (33 m2) - doua paturi single/un pat frantuzesc. Poate gazdui maxim 3 persoane.
ACCESSIBLE SUPERIOR ROOM (33 m2) - Poate gazdui maxim 2 persoane.
DELUXE DIRECT SEA VIEW ROOM (33 m2) - doua paturi single/un pat frantuzesc. Poate gazdui maxim 3 persoane.

SUITES
PREMIUM SUITE (45 - 50 m2) - pat fantuzesc, zona de relaxare, dressing room. Produse atent selectionate pentru minibar si snacksuri. Poate gazdui maxim 3 persoane.
QUEEN FAMILY SUITE WITH 2 BEDROOMS (45 - 50 m2) - un pat fantuzesc, un pat single si o canapea. Produse atent selectionate pentru minibar si snacksuri. Poate gazdui maxim 3 + 1 persoane.
PENTHOUSE SUITE SEA VIEW (57 m2) - pat fantuzesc, canapea, sezlonguri pe balcon. Produse atent selectionate pentru minibar si snacksuri. Poate gazdui maxim 3 persoane.
DELUXE FAMILY SUITE (47 m2) - doua dormitoare, unul cu pat frantuec si unul cu doua paturi single. Poate gazdui maxim 4 persoane.

RESIDENCE
BIG RESIDENCE (60 m2) - doua dormitoare, unul cu pat frantuzesc si unul cu doua paturi single, living cu bucatarie americana. Poate gazdui maxim 5 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.