Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Alva Donna Beach Resort 5* este localizat la 10 km de centrul orasului Side. Aeroportul International Antalya este la aproximativ 60 km distanta.

FACILITATI

Plaja si Piscine: Plaja privata. Piscine exterioare pentru adultii si copii, una cu tobogae. Piscina interiora la centrul Spa.
Alves Kids Club (4 - 12 ani): Activitati si ateliere conduse si supervizate de ingrijitori specializati. Loc de joaca.
Spa & Wellness: bai turcesti, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare. Sala de fitness.
Activitati sportive si de relaxare: ping-pong, tenis, darts, bowling, biliard, tir cu arcul, polo pe apa,baschet, volei pe plaja, minigolf, boccia
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii, activitati sportive (aerobic, water gymnastics, step), spectacole si muzica live
Organizare de evenimente si conferinte

RESTAURANT

Restaurante: Horizon Restaurant, Capri A la Carte (specific italian), Anatolia A la Carte (specific turcesc), Taka A la Carte (specific pescaresc), Big Hut, Gozelme
Baruri: Bistro Bar, Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, televizor, telefon, seif, minibar, aparat de cafea/ceai, baie dotata cu cada/dus, uscator, papuci si halate.

STANDARD ROOM (27 m2) - pat frantuzesc/doua paturi single
FAMILY ROOM (34 m2) - un pat frantuzesc si doua paturi single
ROYAL SUITE (85 m2) - doua dormitoare, living, doua bai (una cu jacuzzi)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.