Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA BEACH RESORT COMFORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se remarca prin centrul Spa&Thalasso ce ofera diferite proceduri si tratamente pentru corp si fata si prin activitatile sportive si de animatie pe care le ofera. Construit in 2004 si renovat in 2011, hotelul se intinde pe o suprafata de 17200 m2 si este compus din 6 cladiri a cate 4 nivele fiecareFacilitati hotel
Hotelul dispune de un restaurant principal (tip bufet), 7 baruri, 2 piscine exterioară și una interioară, terasă, grădină, Aqua Park, salon TV, salon de înfrumusețare, karaoke, parcare, mini market, magazine de suveniruri, seif, lift, curățătorie și spălătorie (contra cost).

Plaja:
Hotelul deține plajă privată cu nisip. Umbrelele, șezlongurile, prosoapele și saltelele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Activitățile de relaxare gratuite sunt următoarele: saună, baie turcească, baie cu aburi, sală de fitness, aerobic, tenis de masă, teren de tenis, squash, bowling, sporturi acvatice fără motor și contra cost: centru Thalasso, masaj, peeling, solar, jocuri electronice și bowling.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, mini bar, aer condiționat centralizat, seif, balcon, room service (contra cost).

Localizare
Hotelul Alva Donna Beach Resort se află pe malul mării, la 10 km de centrul orașului Side și la 55 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost construit în anul 2004 și este alcătuit din 6 corpuri de 4 etaje.

Facilitati

Sporturi nautice
Restaurant
Hotel BAR
Teren de tenis

Locatie