Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALI BEY CLUB MANAVGAT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.club-alibey.com.

LOCALIZARE:
Satul de vacanta este situat in regiunea Kizilagac, la 12 km de Manavgat si 60 km distanta de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 450 camere. Camerele standard si family sunt situate in cladiri a cate 2 etaje, cu arhitectura turceasca. Toate camerele au baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat, telefon, minibar (apa si bauturi racoritoare), seif, tv satelit, gresie, balcon. Camerele family sunt formate din 2 camere standard cu usa de legatura.

SERVICII:
All Inclusive – bufet la micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari intre mese, toate bauturile locale alcoolice si nealcoolice, inghetata. Nu sunt incluse: bauturile de import, restaurantul A’la Carte, vinurile speciale si sampania.

FACILITATI:
Restaurant principal, restaurant A la Carte, baruri si gustari in complexul hotelier. Serviciile medicale, spalatoria si curatatoria, telefonul, faxul, internetul, jocurile la calculator. Centrul comercial, coaforul, serviciul “rent a car” sunt contra cost.

PLAJA:
Plaja este de nisip, cu sezlonguri umbrelute si prosoape gratuite .

SPORT si DIVERTISMENT:
Piscine exterioare pentru adulti si copii, 1 piscina exterioara interzisa copiilor sub 15 ani, aqua park cu 9 tobogane pentru adulti si 6 tobogane pentru copii, baie turceasca, sauna, volei pe plaja, fotbal pe plaja, mini fotbal, baschet, tenis de masa, jogging, darts, tir cu arcul. Servicii cu plata : terenuri de tenis, echipamente si lectii de tenis, fotbal, sporturi nautice, centru de sanatate si infrumusetare.
Programele de animatie sunt realizate de o echipa de 70 de profesionisti, diferite activitati in timpul zilei, seara, mini club pentru copii, muzica live.


LOCALIZARE: Satul de vacanta este situat in regiunea Kizilagac, la 12 km de Manavgat si 60 km distanta de aeroportul din Antalya.