Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTAL Village Sibiel (+20km Sibiu)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

PORTAL Village este resort cu dotări și servicii premium, situat la 20 km. de Sibiu, în Marginimea Sibiului- sat Sibiel.

Cazarea este asigurată în cele 8 bungalouri de tip SUN sau MOON, dotate cu tot ceea ce un călător are nevoie, la nivel de 4**** dar aproape de Natură.

Restaurantul Vatra, căsuța de wellness Vortex SPA, sala de studiu sau activități, multitudinea de terase, platforme și locuri de refugiu fac din PORTAL Village un loc perfect pentru retragere, celebrare, relaxare sau creație. Poți alege să servești prânzul sau cina în restaurant sau să te bucuri de saună, ciubăr, ritualurile de masaj în Vortex SPA.

Politica resortului este ADULTS ONLY (+12 ani), este locul perfect pentru tinerii și adulții în cautarea de liniște, confort, evadare.

Locația este pet friendly.

Lasă-te purtat în noua eră a eco-ospitalității, pentru a identifica și integra valorile noii paradigme a lumii contemporane.

După cazare și împrospătarea cu duș, limonadă, cafea sau fructele pe care le vei găsi mereu în camera ta, fie îți pui outfitul de somn, fie pe cel de explorare.

Dacă alegi a doua variantă, vei descoperi un spectru generos de zone de recreere, de meditație, de lenevit, de citit sau pur și simplu de contemplat peisajul.

Zona de pământ și văzduh o vei recunoaște în zona mestecenilor tineri, unde te așteaptă terasa Vetrei noastre, care se continuă cu o colecție specială de scaune si bănci confortabile, special create pentru a servi mâncare bună și băuturi fine până spre noapte, sub bolta înstelată.

Zona de foc vă va fi de folos la ceas de seară pentru clipele-scântei de spus povești cu și fără tâlc, care pot fi foarte bine asociate cu sesiuni de gătit ad-hoc.

Zona de aer și arome. Întreaga arie PORTAL este amenajată pentru clipe de relaxare activă și contemplare. Cadrul natural contribuie major la un răsfăț cu aer curat, ozonat și parfumat. Grădina cu plante medicinale și aromatice conferă nota ambientală de vârf.

Zona de apă te apropie de cel mai puternic element primordial reprezentat de micuțele iazurile amenajate în incita PORTAL. Luciul de apă întregește peisajul, oglindește cerul și oferă totodată un bonus de răcoare parfumată.

Facilitati

Wi-Fi
Restaurant
Room Service
Bar
Mobilier extern
Seif
Serviciu privat Check-in / Check-out
Cheie acces
Cafenea
Camere izolate fonic
Meniuri dietetice
Schimb valutar
Snack Bar
Terasă
Aer condiționat
Grădină
Recepție
Cameră depozitare bagaje
Terasă acoperită
Cameră de jocuri
Facilități masă evenimente
Sală conferință
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Alarmă fum
Mic dejun în cameră
Parcare păzită
Zonă TV la comun
Facilități persoane cu dizabilități
Zonă picnic
Cameră fără alergeni
Birou informații
Șemineu extern
Librărie
Facilități grătar
Serviciu de călcat
Doar adulți

Locatie