Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNCA SIBIELULUI


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Lunca Sibielului dispune de 9 spatii de cazare, dintre care 7 camere duble, doua apartamente utilate cu pat matrimonial (si fotolii-pat pentru copii).

Cele 9 spatii de cazare dispun de baie proprie cu apa calda permanenta, Tv, cablu. Fiecare camera de la etaj dispune de un balcon cu o priveliste ce-ti duce privirea pana la crestele albe ale muntilor Fagaras.

Cele 9 camere sunt amenajate diferit, dand pensiunii Lunca Sibielului un aer de muzeu al mestesugurilor si traditiilor romanesti.
Fiecare camera este personalizata prin decor si imagini din mestesugurile autentice romanesti.
Ne-am inconjurat de lucruri dragi sufletelor noastre si dorim sa va transmitem si dvs. Dragostea de frumos si autentic, ce ne-a fost insuflata si noua de strabunicii nostri.


Camera Olarului: unde sunt expuse oale si obiecte specifice olaritului.

Camera Tamplarului: unde sunt expuse obiecte din lemn executate de cei mai priceputi tamplari.


Camera Iconarului: are un aer de biserica ortodoxa unde puteti admira icoane pe sticla, lemn, dar si o fresca adusa parca dintr-o biserica veche.


Camera Carturarului: va imbie sa va relaxati lecturand o carte buna. Veti gasi aici scriitori si autori de valoare (eminescu, Creanga, Blaga, Arghezi, Toparceanu. . ).

Camera Ciobanului: te face sa te simti ca intr-o stana, sus la munte inconjurat de piei de oaie si alte obiecte folosite la producerea renumitelor branzeturi de Sibiu.

Camera Gospodarului: te vei simti aici ca intr-o gospodarie veche, cu tot ce e necesar in casa unui sighelean (om din Sibiel).

Camera Viticultorului: te imbie sa gusti un pahar de vin ales, de vita nobila, adus din renumitele crame romanesti.

Camera Covaciului: aici esti inconjurat de mobilier din fier, potcoave de cai si alte obiecte executate de cei mai buni fierari din zona.

Camera Boierului: aici te va surprinde aerul de secol Xix cu un mobilier si obiecte de arta specifice boieresti, dar si cu o terasa mare ce te va face sa te simti ca un boier.