Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SENTIDO REEF OASIS SENSES RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sentido Reef Oasis Senses Resort este un hotel de 5 stele in Egipt in statiunea Hadebet Um el Sid si se afla la 350 m distanta de plaja privata, la 7 km de cel mai apropiat oras, Na’ama Bay si la 14 km distanta de cel mai apropiat aeroport, Sharm El Sheikh International airport. Resortul este cunoscut in lumea intreaga pentru conditiile excelente oferite pasionatilor de scufundari, numeroasele recifuri care sunt populate de specii de pesti tropicali, alaturi de care turistii pot innota.Web page:
http://www.sentidohotels.com/hotel-search/sentido-reef-oasis-senses-resort/

Spa & Welness:
Turistii se pot bucura de numeroasele facilitati oferite de catre hotel, precum sauna, baie cu aburi, jacuzii, tratamente de infrumusetare si de relaxare. Unele dintre proceduri sunt contra cost si recomandam solicitarea de informatii suplimentare la receptia hotelului.

Drinks & Food:
Hotelul insumeaza 9 restaurante, oferind o gama variata de preparate din bucataria locala si internationala (cele a la carte avand specific italian, indian, asian fusion, barbeque etc) si odata pe saptamana se realizeaza cine tematice, 11 baruri (bar, snack-bars, cafenele), al caror program variaza.

Sport si Divertisment:
In cadrul resortului regasim un aqua park cu 14 piscine, terenuri amenajate pentru practicarea diferitelor sporturi, precum fotbal, volei si tenis, sala de fitness si un centru de scufundari ce are certificare PADI, unde se pot lua lectii de snorkeling si scufundari. De asemenea, hotelul ofera o varietate de programe de animatie cu teme orientale, spectacole de muzica si seri disco.

Localizare:
Sentido Reef Oasis Senses Resort este un hotel de 5 stele in Egipt in statiunea Hadebet Um el Sid si se afla la 350 m distanta de plaja privata, la 7 km de cel mai apropiat oras, Na’ama Bay si la 14 km distanta de cel mai apropiat aeroport, Sharm El Sheikh International airport.