Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL REGENCY CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare:

Hotel situat direct pe frumoasa plajă din Golful Nabq, la 10 minute de aeropor, la 5 minute de mers pe jos de cea mai apropiata zona comerciala si la 25 de minute de Na'ama Bay. Hotelul este locul ideal pentru ca turistii sa se poata bucura de o vacanță de neuitat în familie, in confortul serviciilor de calitate superioara si a facilitatilor oferite.

Facilitati hotel:

Royal Regency Club pune la dispozitie receptie 24h, lobby, Wi-Fi, bancomat, camera pentru bagaje, 4 restaurante, baruri, centru Spa, kids club, piscine, aqua park cu 5 tobogane pentru adulti si piscina pentru copii cu 6 tobogane, echipa de animatie si divertisment, fotbal, baschet, tenis de masa, biliard teren de tenis, kite surfing, centru de scufundari, snorkeling, plaja proprie.
 

Facilitati camere:

Hotelul oferă 71 de camere dotate cu baie / duș si uscător pentru păr, produse de toaleta, aer condiționat, telefon cu linie directă, seif, TV/ satelit, mini-bar, facilitati pentru ceai/cafea, balcon /terasă, Wi-Fi.

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Restaurant
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta