Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

REEF OASIS BLUE BAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://www.reefoasisresorts.com/--en/Reef_Oasis_Blue_Bay_Resort/About/6/122/True

SPA & Welness
Ambianta orientala, aromaterapie Zen, diferite tipuri de masaj, sedinte ayurveda, tratamente de infrumusetare, sunt doar cateva dintre facilitatile centrului SPA.

Drinks & Food
Specialitatile locale si internationale, servite in stil buffet sau a la carte, sunt prezentate in cadrul restaurantului principal si a celor a la carte: italian, pescaresc, frantuzesc. Bauturi racoritoare, specialitati din cafea si cocktail-uri savuroase se pot consuma la barurile hotelului: The Pub, Lobby Piano Lounge, barul de la piscina si cel de la plaja, Oriental Café, Snack Bar sau Panorama Terrace.

Sport si divertisment
Turistilor le stau la dispozitie numeroase facilitati: 5 piscine exterioare, sala de fitness, shuttle bus catre statiunea Naama Bay (2 plecari /zi), sala de fitness, miniaqua parc.

Localizare
Hotelul Reef Oasis Blue Bay este localizat in Sharm el Sheikh, statiunea Pasha Bay, in imediata apropiere a plajei. Animata statiunea Naama Bay se afla la 8 km, iar aeroportul international la 11 km.