Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CYRENE GRAND

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex de lux (ex Melia Sharm), situat pe Peninsula Sinai, in zona Ras Nasrany - Montazah Bay, de-a lungul tarmului Marii Rosii, o locatie privilegiată la malul marii si cu vedere panoramica la insula Tiran.Se afla la doar 2.5 km de Aeroportul International Sharm el-Sheikh si la 17 km de centrul golfului Nama. Ofera servicii de talie internationala!

Drinks & Food
Optiunile de catering disponibile sunt de ,, all-inclusive''.

Sport si divertisment
Printre facilitatile oferite de Melia Sharm Resort & Spa se numara: sporturi nautice (contra cost), club de noapte/DJ, animatori, snorkeling (contra cost), diving (contra cost), karaoke.
Ofera de asemenea un centru spa cu tratamente si masaj, o sauna si o sala de fitness bine echipata. In apropiere, se pot face scufundari si snorkelling în reciful de corali, Sharm El Sheikh fiind un magnet pentru scafandri si eco-turisti. Ofera si facilitati pentru business (contra cost) precum: fax / copiator, centru de afaceri, facilitati pentru conferinte/ banchete .

Localizare
Situat pe Peninsula Sinai, in zona Ras Nasrany - Montazah Bay, de-a lungul tarmului Marii Rosii, o locatie privilegiată la malul marii si cu vedere panoramica la insula Tiran. Se afla la doar 2.5 km de Aeroportul International Sharm el-Sheikh si la 17 km de centrul golfului Nama.