Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: hotelul este situat in apropiere de Reef Beach si la 14 km distanta de Aeroportul International Sharm el-Sheikh. Facilitati hotel: balcon, terasa, gradina, camere pentru nefumatori, receptie non-stop, aer conditionat, internet gratuit, piscina, plaja in apropiere, sezlonguri, umbrele de plaja, prosoape de plaja, restaurante si baruri, cafenea, room service, parcare disponibila. Activitati incluse: tenis de masa, divertisment de seara, animatori, teren de joaca, club pentru copii. Facilitati contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitate sporturi nautice, teren de tenis, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi, sala de conferinta si petreceri, babysitting. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

IMPORTANT:

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Locatie