Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Resort Green Village

   Sfantu Gheorghe Tulcea, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Complexul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei.
Complexul Green Village ocupa o suprafata de cca. 30.000 mp si dispune de 89 de camere, din care 30 de apartamente cu o camera dubla si living si 1 apartament cu doua camere duble si living, 50 de camere duble si 8 garsoniere.
Camerele au o suprafata cuprinsa intre 25 si 40 de mp fiecare. Apartamentele au la parter un living de cca. 20 mp, cu 2 fotolii de ratan, ne-extensibile si o terasa de cca. 15 mp iar la etaj un dormitor de cca. 30 mp.
Decoratia, de un lux neostentativ, se remarca prin grija pentru detaliu. Peretii lambrisati in lemn patinat si mobilierul colonial din bambus cu drapajele din in brut, aduc in interior culorile subtile si calde ale deltei. Baile sunt generoase, cu finisaje impecabile, si toaleta separata. Camerele au minibar si aer conditionat.