Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Dana 2 este cel doilea hotel din randul hotelurilor Dana care se disting prin stil, eleganta si servicii ireprosabile.



Rafinamentul decorului, subliniat de linia sobra, dar in acelasi timp calda, sunt motive suficiente pentru a sustine cele trei stele înscrise pe frontispiciul hotelului. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare, facilitand accesul rapid la tot ce este important in oras.



In incinta hotelului veti gasi restaurant, bar, sala de conferinta, piscina, conexiune la Internet in fiecare camera si o atmosfera calduroasa care va vor face sederea la noi cat se poate de placuta. Hotelul este situat in centrul istoric al orasului Satu Mare astfel fiind nu doar foarte captivant ci si aproape de tot ce poate fi mai important in oras.



Vis-a-vis de hotel se afla parcul central al orasului cu vestitele sale fantane arteziene, oferind un refugiu pentru toti cei care vor sa scape de haosul cotidian. In proximitatea hotelului se afla si centrul administrativ al orasului astfel putand sa va rezolvati problemele de afaceri in cel mai facil mod posibil. Hotel Dana 2 va surprinde placut orice musafir al sau combinand inaltele standarde europene cu placuta ospitalieritate traditionala romanilor. Acest hotel este locul unde cu siguranta va veti simti ca acasa. Veti intra client si veti pleca prieten.



Camerele si apartamentele sunt fara indoiala spatiile cele mai importante pentru un oaspete. Cunoastem acest lucru si din acest motiv am acordat o atentie deosebita acestora.



Camerele single, double, matrimoniale si apartamentele sunt dotate cu televizor color, mini-bar, telefon intermational, conexiune la Internet de mare viteza si baie dotata cu jacuzii, astfel satisfacand si cele mai exigente cerinte.



Atmosfera calduroasa si serviciile ireprosabile va vor face sa alegeti Hotel Dana 2 pentru fiecare vizita pe care o veti face in Satu Mare.