Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Nissos Thira,este un hotel recent renovat, localizat foarte aproape de centrul capitalei insulei, langa Fira si langa caldera. In Fira va puteti bucura de minunata priveliste catre caldera si insulele vecine, se spune ca aici apusul dureaza cel mai mult.Fira este casa unor muzee importante ale insulei, cum este Muzeul preistoric Thera, unde se gasesc ramasite din urma excavarilor la Situl din Akrotiri, acesta a fost acoperit de lava dupa eruptia vulcanului in 1600 IH, Centrul de conferinte Nomikos.In capitala Fira aveti oportunitatea sa degustati din savoarea preparatelor traditionale, dulceata de rosii, vinetele albe, peste proaspat din Marea Egee, si fasolea specifica locului ce numai aici se gaseste, care se cultiva pe insula de aproape 3000 de ani, si anume fava.Fira este cel mai potrivit loc pentru serile tarzii, aici se gasesc cele mai multe cluburi baruri terase de pe insula.
Facilitati hotel: spatiu renovat pentru servirea micului dejun, lounge, piscina, gradina, curatenie zilnica,interner wifi gratuit, servicii de inchiriere.
Dotaricamere:Hotel ofera 20 de camere bine spatioase (single, duble sau triple) si sunt dotate cu aer conditionat, baie proprie cu dus, uscator de par, TV prin satelit, frigider, seif, internet Wi-Fi i o linie Telefonica directa,balcon, camere pentru nefumatori

Locatie