Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EL GRECO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in vibranta capitala Fira, la 450m de centrul plin de viata al statiunii si la 5km de aeroport. Hotelul a fost recent renovat si va puteti bucura de noile standarde de cazare de lux intr-unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din Fira si intreaga insula Santorini. Recomandat cuplurilor in luna de miere, familiilor ce apreciaza confortul si bunul gust, grupurilor de prieteni care prefera intimitatea spatiilor calde si linistea celui mai nou SPA - Lotus si chiar calatorilor de business.

Spa & Wellness:
Lotus SPA - este bijuteria resort-ului El Greco si cel mai nou SPA de pe insula si va fi deschis incepand cu luna mai a anului viitor. O lume dedicata frumusetii si relaxarii pure pentru un sejur sau luna de miere cu adevarat speciale. Un rasfat al simturilor garantat in oricare din facilitatile de inalta clasa: piscina interioara incalzita, sala de masaj, salon de infrumusetare (manicura, pedicura, coafor, tratament facial sau corporal), centru fitness, bar & atrium unde va puteti racori cu un suc energizant.

Drinks & Food:
La Pergola - restaurantul principal al hotelului se afla chiar langa piscina si este deschis intreaga zi, aici se serveste mic dejun american dar si o varietate de preparate din bucataria greceasca si internationala din ingrediente proaspete si atent alese. Cafenea The Greco - Ce poate fi mai bun decat o cafea proaspata care sa va trezeasca simturile si sa va mentina activ intreaga zi? Aici veti fi servit cu traditionala cafea greceasca dar si cu specialitati din intreaga lume, mici aperitive din bucataria locala sau puteti incerca arome mai tari de ouzo sau renumitele vinuri din excelentele podgorii de pe insula Santorini! Aiolos - snack bar-ul de la piscina va ofera sucuri proaspete de fructe pline de vitamine, snacks-uri, bere si cocktail-uri.

Web page:
http://www.elgreco.com.gr