Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hanul Muresenilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Hanul Muresenilor este clasificat la 4 stele. Hotelul dispune de o structura ce se pliaza pe toate categoriile de turisti.De la familii cu copii pana la grupuri corporate se pot caza in camere duble / apartamente unde beneficiati de paturi matrimoniale de marime king size – 2/2.20 m sau cazare in camere cu paturi single sau twin. Hotelul dispune in total de 81 de locuri de cazare in 6 apartamente de tip garsoniera (junior suite), 3 camere single, 24 de camere matrimoniale sau duble twin, 1 nivel de penthouse cu 4 camere duble deluxe, living.Complexul mai dispune si de un al doilea Pensthouse cu 11 locuri de cazare dispuse astfel: 1 apartament de 3 persoane, 1 camera dubla si 2 camere de 3 persoane.

Servicii corporate, conferinte

Hotelul dispune de 3 sali de conferințe. In total se pot organiza conferințe de pana la 140 de persoane in aranjament teatru. Prima sala de conferință este situata la parterul complexului ce comunica cu loby-ul hotelului. Aici se pot organiza conferințe de pana la 40 de persoane.A doua sala de conferință este amplasata la etajul 1 al hotelului. Aceasta sala de conferință are o capacitate mai mare si anume de 80 de locuri.Sala a treia de conferințe face parte din nivelul de Penshouse unde se pot întrunii maxim 20 de persoane. Saliile de conferinte sunt complet echipate cu sonorizare, video proiector, ecran proiectie si flip-chart.

Servicii masa

Din cadrul Complexului turistic de 4 stele fac parte 3 sali de restaurant unde se pot organiza evenimente corporate ( petreceri tematice firma, petreceri de sfarsit de an, bal mascat…) dar si evenimente sociale ( nunti, botezuri, petreceri..)Prima sala de restaurant poate gazdui pana la 120 de persoane. Sala este structurata pe doua nivele, parter + balcon. Anual aici sunt organizate peste 20 de nunti, botezuri si peste 10 petreceri corporate tematice.Celelalte doua sali pot gazdui evenimente de pana la 40 persoane / fiecare sala. Salile au iesire directa pe terasa unde este amenajat si un locul de joaca pentru copii.

Servicii AQUATERRA SPA

La AQUATERRA SPA beneficiati de:

  • piscina interioara pentru adulți
  • piscina interioara copii
  • hidromasaj cu apa de izvor
  • sauna umeda
  • sauna uscata finlandeza cu sare de Himalaya
  • sauna ruseasca – exterioara
  • masaje

  • tratamente

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Camere nefumători
Saună
Terasă
Grădină
Wi-Fi
Serviciu curățenie
Zonă fumători
Cafenea
Aer condiționat
Alarmă fum
Biliard
Room Service
Mic dejun în cameră
Parcare păzită
Monitorizare video 24h
Cheie acces
Piscină
Jacuzzi
Zona relaxare Spa
Meniu copii
Masă tenis

Locatie