Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

POMORIE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

POMORIE HOTEL 3 * LOCALIZARE Pomorie Hotel este situat la numai 50 de metri de plaja si la aproximativ 850 de metri de centrul statiunii. Hotelul este situat intr-o zona plina de viata din Sunny Beach, cu o multime de atractii, baruri si restaurante in apropiere. FACILITATI Hotelul are 4-6 etaje, 3 lifturi si 339 camere. Hotelul a fost construit in 2004, consta din 2 cladiri adiacente si dispune de restaurant, restaurant a la carte, bar de zi, bar la piscina, seif (contra cost), internet wireless in zona de receptie (contra cost), serviciu de spalatorie, salon de frumusete, stilist, seif la receptie (contra cost), casa de schimb valutar, magazine. SERVICII All Inclusive: Mic dejun tip bufet, pranz si cina, bauturi locale alcoolice si nealcoolice 11:00-23:00, cafea, ceai, snacks-uri, clatite, prajituri, fructe si inghetata intre mese; o data pe saptamana specialitati bulgaresti. CAZARE Camere duble (maxim 2 +1, cca 156 mp): Toate au paturi twin, TV prin cablu, telefon, balcon, baie cu dus, canapea extensibila single, Mini- frigider disponibil contra cost. Apartamente pentru maxim 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii, cu pat matrimonial, 1 canapea extensibila, TV cablu, telefon, mini-frigider, baie cu dus . COPII Pat pentru copii (cu taxa), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii la piscina exterioara, animatie, loc de joaca pentru copii . SPORT & DIVERTISMENT Gratuit: piscina, sezlonguri si umbrele de soare in aer liber de la piscina, o seara cu dans/ garden party, concursuri; sport - volei, tenis de masa ; sah ; darts ; aerobic ; animatie in timpul zilei si jocuri . Contra-cost: biliard, salon de coafura si masaj. Animalele de companie nu sunt permise. PARCARE Parcarea este disponibila contra cost.
Hotelul este localizat la o distanta de doar 50 m fata de plaja si la aproximativ 850 m fata de centrul statiunii, intr-o zona animata a statiunii, cu multe atractii, baruri si restaurante in apropiere