Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in partea de nord a statiunii Sunny Beach, la cateva minute de plaja, la 35 km de Burgas si 100 km de Varna.

Facilitati hotel: restaurant, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, Jacuzzi, centru medical, masaj,2 baruri la piscina, lobby bar, coafor, supermarket, jocuri electronice, schimb valutar, seif la receptie, sauna, masaj, magazin de suveniruri, piscina interioara, solar, fitness, sala de conferinta (120 pax) echipata complet, mese de ping-pong.

Facilitati camere: Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, balcon, minibar, TV.
ALL INCLUSIVE:
- mic dejun 07:30 - 10:00;
- mic dejun tarziu 10:00 - 10:30
- pranz: 12:30 - 14:00;
- gustari: 15:00 - 17:00
- cina 18:00 - 21:00

Meniu vegetarian: paste, legume, risotto, cartofi prajiti si fructe de mare ( pentru mai multe informatii a se verifica meniul pentru pranz si cina). Meniu pentru copii (meniu pt pranz si cina), gustari calde si reci (15:00 - 16:00) in restaurantul a la carte : sandvisuri, burgeri, pizza, biscuiti, fructe in functie de sezon, dulciuri. Ceai si cafea dupa amiaza (15:00 - 16:00) in restaurantul a la carte, se servesc cu biscuiti, dulciuri si fructe de sezon. Bauturi : bauturi locale bulgaresti alcoolice si non alcoolice, cocktailuri de la ora 11:00 al ora 23:00 : bere locala la draft, vin local la draft (rosu si alb), rachiu, whiskey, vodca, gin, rom, coniac, brandy, tequila, anisette, lichioruri, sucuri locale, apa plata si minerala. Sport si animatie : in functie de programul afisat de echipa de animatie la lobby, acces la internet wireless in lobby 24 ore (lobby bar-ul nu este inclus in sistemul de all inclusive). Turistii vor purta bratara pe care o vor returna la check outm in caz contrar vor plati contravaloarea de 5 euro.

Website: www.hotelmarvel.bg

Locatie