Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Andalucia Beach and Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: pe plaja Royal Club Victoria Elenite, la 9 km de Sunny Beach si 45 km de aeroportul din Burgas.

FACILITATI: construit in stil Andalusian, hotelul dispune de: receptie 24 de ore, piscina exterioara, piscine pentru copii, plaja privata, restaurant principal cu terasa, lobby bar, bar la piscina, 3 restaurante tematice, 2 snack baruri, bar pe plaja, club de noapte, aqua park, centru SPA cu diverse tratamente, masaj, baie turceasca, salon de infrumusetare, coafor, mini golf, terenuri de tennis, darts, bowling, billiard, aerobic, luna park, mese de tennis,acces la internet, parcarea se afla la poarta de la intrarea in complex ;accesul cu masinile nu este permis in complex, pentru confortul turistilor sunt puse la dispozitie masinute de golf electrice, sezlonguri si umbrele la plaja si la piscina, lifturi, aer conditionat, exchange, cabinet medical, loc de joaca pentru copii, magazine.


CHECK IN: incepand cu ora 14:00, CHECK OUT: pana la ora 12:00

DOTARI CAMERE: Camerele duble au in jur de 24 mp, 1 pat dublu ( 2 paturi twin unul langa celalat), TV, seif, telefon, baie cu cada / dus si uscator de par, aer conditionat, mini bar.
ALL INCLUSIVE: mic dejun intre orele 07:30 si 10:00, pranz intr eorele 12:30 -14:30 si cina intre orele 18: si 21:00 se servesc tip buffet in restaurantul Andalucia: salate, supe, aperitive, deserturi, fructe, bauturi non alcoolice, bere, vin, cafea si ceai la micul dejun. Snack Bar The Mushroom este deschis intre orele 10:00 si 17:00 si serveste gogosi, bere si sucuri, cafea. Restaurantul Mediteraneean serveste bucatarie europeana si mediteraneeana alaturi de bauturi locale alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, bere si vin intre orele 18:00 -22:30, restaurantul Sozopol este traditional bulgaresc si serveste cina intre aceleasi ore iar cel Italian Il Cervo servste pizza si paste tot seara . Toate restaurantele dispun de terasa. Pentru a beneficia de restaurantele a la carte este necesara o rezervari cu cel putin o zi inainte, pentru un sejur de minim 4 nopti acest serviciu facand parte din programul all inclusive. Intre orele 10 si 17:00 puteti servi o bautura racoritoare sau hot dog la snack barul Hot Dog. Turistii se pot bucura de oricare din barurile complexului de bauturi precum: bauturi locale alcoolice si non alcoolice, sucuri, bere si vin, cafea, capucino, ciocilata calda si ceai sau pot vizita Galaxy Night Club.

Locatie