Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Litohoro Olympus Resort Villas & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Plaja Litochoro, la 2 km de statiunea Litochoro (statia de autobuz – la 150 m), la 27 km de orasul Katerini, la 32 km de Paralia Katerini, la 120 km de aeroportul «Makedonia» si 110 km de orasul Thessaloniki. 


Recomandari

Plaja pitoreasca, o panoramă magnifică a muntilor Olympus, teritoriu verde ingrijit, camere elegante confortabile, vile și suite de lux, restaurante, baruri, piscine, servicii de conferințe, centru spa.


Descriere camere

Total 31 de camere: 22 Standard Rooms MV/GV/SV (~25 mp), 3 Junior Suites MV (~45 mp), 5 Vip Suites with Private Pool (~50 mp), Villa Executive Vip with Private Pool (~60 mp), Executive Mediterranean Suites (~40 mp), Executive Olympus Suites (~35 mp).


Facilitati camere: aer conditionat / incalzire centralizata, baie (cadă / duș), articole de toaleta, frigider / mini bar (la cerere), telefon, TV prin satelit, uscator de par, acces gratuit la internet WiFi, seif (gratuit), balcon. Baby cot - gratuit.


Standard Room Pat dublu și 2 paturi de o persoană, pat suplimentar - canapea dublă sau pat de o persoana.
Junior Suite Dormitor și living combinat, jacuzzi în cameră, șemineu, halate de baie și papuci, vedere la Olympus. Pat dublu, canapea dublă.
Vip Suite with Private Pool Piscină privată, cadă jacuzzi, halate de baie și papuci, șemineu, colț de bucătărie, balcon cu vedere la piscină și la mare. Pat dublu și canapea dublă.
Villa Executive Vip with Private Pool Camera de zi, canapea dublă, dormitor cu pat dublu, piscină privată cu jacuzzi, cadă jacuzzi, halate de baie și papuci, șemineu, colț de bucătărie.
Executive Mediterranean Suite Suită de lux. Ferestre mari, vedere panoramică la hotel și la mare. DVD player și sistem Home Video. Pat dublu, canapea, jacuzzi în cameră, duș, halate de baie și papuci, jacuzzi în aer liber pe balcon.
Executive Olympus Suite Lux și eleganță. Ferestre mari, vedere panoramică la hotel și la muntii Olympus. DVD player și sistem Home Video. Pat dublu, jacuzzi în cameră, duș, halate de baie și papuci, jacuzzi în aer liber pe balcon.
Tipul patului suplimentar - canapea.


Serviciu de curatenie - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 3 ori pe săptămână.