Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dion Palace Beauty & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

Situat in statiunea Gritsa (Limani – Litochoro), la 7 km de statiunea Litochoro, la 10 km de statiunea Leptokaria, la 17 km de statiunea Katerini, la 20 km de statiunea Paralia Katerini, la 110 km de aeroportul “Makedonia” din Salonic.

Hotelul este format dintr-o cladire centrala de doua etaje (fara lift) si bungalow-uri de doua etaje.


Recomandari

Hotel elegant, situat in apropierea renumitei statiuni Litohoro. Pantele vizibile ale Muntelui Olymp reprezinta un magnet pentru iubitorii de plimbari romantice. Hotelul ofera o gama de larga facilitati si spatii verzi, camere confortabile ce dispun de toate facilitatile moderne, restaurante si baruri, piscina, cafenea, sali de conferinta, acces la internet, room service, club pentru copii, divertisment si sport, centru spa de lux. Ideal pentru o vacanta de familie confortabila.


Descriere camere

Total 192 de camere: Singles, Doubles Promo, Classic Doubles LV/PV/SV (~26 mp), Doubles Superior LV/PV/SV (~32 mp), Double Bungalows SF (~32 mp), Bungalows Deluxe Private Pool (~38 mp), Presidential Suite PV/SV (~65 mp), Family Apartments min 4 pax MV/SV (~55-60 mp).

Facilitati camere: aer conditionat, TV, telefon, acces la internet Wi-Fi gratuit, mini-frigider, kit pentru cafea/ ceai, seif electronic (gratuit), uscator de par, cada/ dus, halate de baie si papuci, balcon/ terasa.

Tip de pat suplimentar - pliant.

Double Room - doua paturi de o persoana.

Classic Double Room LV/PV/SV (~26 mp) 2 paturi de o persoană, un pat pliabil pentru a 3-a (un copil până la 12 ani).

Triple Room - doua paturi de o persoana. Pat extensibil pentru a treia persoana (copil, max. 12 ani).

Doubles Superior - stil modern, situate la parter si etajul doi. Doua paturi de o persoana, canapea extensibila dubla.

Double Bungalows SF LV/PV/SV (~32 mp)- sunt situate in apropiere de plaja. 2 paturi de o persoana.

Bungalow Deluxe Private Pool - amplasate separat de cladirea principala. Design modern. Piscina privata in aer liber, cada cu hidromasaj.

Family Apartments min 4 pax MV/SV - este format din doua camere duble. Toate camerele dispun de un design modern si sunt recomandate familiilor. Doua bai, doua aparate de aer conditionat, doua televizoare.

Presidential Suite - Acces la gradina si piscina. Living, dormitor, pat dublu, canapea, baie cu cada si dus cu hidromasaj, terasa.

Servicii zilnice de menaj, schimbare a lenjeriei si a prosoapelor.