Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cavo Olympo Luxury Resort & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este cel mai nou complex de sanatate si wellness de pe plaja din Litohoro, oferind oaspetilor sai servicii si confort de inalta clasa, promitand o experienta unica si de neuitat. Hotelul are cateva piscina, printre care si o superba piscina infinity.

Website
http://www.cavoolympo.gr

Spa & Wellness
Centrul SPA are piscina interioara, hammam, cada fierbinte/jacuzzi, sauna si ofera tratamente cosmetice, diverse masaje, manichiura-perdichiura

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun continental bufet (07:30-10:30) in restaurantul principal, unde, optional, se poate servi si cina. Mai exista o taverna greceasca, un bar in hotel si un snack-bar la piscina. Hotelul are o pivnita cu numeroase sortimente de vinuri.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai cateva piscine exterioare, o piscina interioara, sala de fitness, centru Spa, dar si o mica biblioteca.

Localizare
Hotelul este situat la 2 km de satul Litochoro si 20 km de orasul Katerini. Satul pitoresc Palios Panteleimon se afla la 18 km, in timp ce orasul Salonic este la 90 km.