Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul recent renovat se afla pe o plaja de nisip in Korinos, intr-o zona linistita, inconjurat de gradini. Este alegerea ideala pentru familii cu copii, pentru amatorii de vacanta relaxanta, sau pentru cei care doresc sa exploreze imprejurimile.

Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet si cina meniu. Hotelul are un restaurant si 3 baruri: unul in hotel, unul la piscina si unul pe plaja.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, pe plaja de nisip din Korinos. Centrul statiunii Korinos, cu diverse magazine este la cca 1 km. Paralia, cu o multime de restaurante, taverne si baruri este la cca 2 km. In apropierea hotelului este o taverna. Orasul Katerini este la 7 km, iar aeroportul din Salonic la cca 60 km.

Facilitati

Piscină
Bar la piscina
Hotel BAR

Locatie