Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SMARTLINE COSMOPOLITAN

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Cosmopolitan, fostul Mareblue Cosmopolitan, este un complex hotelier care imbina calitatea si confortul cu ospitalitatea traditionala greceasca. Hotelul, modern construit, inconjurat de gradini spectaculoase, peisaje ce iti taie respiratia si o vedere panoramica asupra golfului Trianda, ofera turistilor servicii de inalta calitate si implicit o vacanta de neuitat.Activitati/Divertisment
In timpul zilei echipa de animatori a hotelului organizeaza programe de divertisment pentru adulti si copii. De asemenea, pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru tenis de masa, baschet, iar contra cost: biliard, jocuri electronice, inchiriere rachete si mingi de tenis, sporturi nautice.

Facilitati camere

Cele 377 de camere construite in stil modern, dispuse in cladirea principala si anexe, sunt dotate cu aer conditionat individual (gratuit in perioada: 01.07-30.09), telefon direct, TV satelit, uscator de par, frigider, seif (contra cost), baie moderna cu dus sau cada, produse de baie, balcon sau terasa, internet wi-fi (contra cost).

Facilitati hotel
Acesta pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurante, baruri, piscine, sezlonguri si umbrele la piscina, prosoape de plaja, teren de tenis, sali de jocuri, tenis de masa, jocuri electronice. Pentru copii exista loc de joaca si mini club, iar la cerere babysitting.

Localizare

Mareblue Cosmopolitan este situat in renumita statiune Ixia, la 14 km de aeroport si la numai 3.5 km de orasul Rhodos. Hotelul a fost recent renovat si este alcatuit din cladirea principala si diverse anexe si bungalow-uri.

Facilitati

Piscină
Aer condiționat
Wi-Fi
Restaurant
Hotel BAR
Teren de tenis

Locatie