Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Katarino Hotel & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul este situat la baza Muntelui Rila in zona pitoreasca Katrino si cu vedere catre Muntii Pirin, la 3 km distanta de Razlog si 10 km de Bansko.

Localizare

Katarino Hotel & Spa 4* este situat la poalele Muntelui Rila in zona pitoreasca Katarino si cu vedere catre Muntii Pirin, la 3 km distanta de Razlog si 10 km de Bansko.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor schimb valutar, seif (contra cost), room-service, lobby bar la piscina, vitamin bar, restaurant, grill bar, mehana, centru SPA, salon de infrumusetare, coafor, centru de afaceri, sala de conferinte, centru de afaceri, magazin, spalatorie, fier de calcat (contra cost), parcare, piscina exterioara, piscina interioara, internet café, fitness, jacuzzi, sauna, baie de aburi, baie turceasca.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu TV satelit, mini-bar, radio, fierbator, seif, baie cu cada/dus, uscator de par, halat de baie si papuci.