Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GREEN WOOD


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Servicii SPA & Wellness
Turistii se pot rasfata la cel mai modern centrul SPA din zona; aici turistii pot bineficia de baie cu aburi, sauna, bazin înc?lzit, baie turceasc?, cad? cu hidromasaj, zona de relaxare VIP, masaje si terapii, Fish SPA, servicii manichiur? ?i pedichiur? si sala fitness

Sport & Divertisment
Pentru distractia si relaxarea turistilor hotelul pune la dispozitia acestora o piscina acoperita si in aer liber si o sala de fitness.

Drinks & Food
Hotelul dispunde de un restaurant principal (Virtuoso) unde turistii pot savura preparate din bucataria bulgara si europeana dar si o mare varietate de vinuri aduse din toate colturile lumii. La restaurantul Winter Garden va puteti bucura de un pranz sau o cina gustoasa intr-o atmosfera confortabila. De asemenea hotelul detine si un bar situat in zona lobby (Green Wood) unde turistii pot face o pauza de cafea sau pot savura o bautura pentru cina, acesta oferind o selec?ie de b?uturi calde, bauturi alcoolice, cocktail-uri si sucuri proasp?t stoarse.

Localizare
Resortul Greenwood este situat la o distanta de 300 m de cel mai apropiat teren de golf, 6 km de populara statiune de schi Bansko, 11 km de telegondola din Bansko si la 156 km de aeroportul din Sofia.